MENY ZACCO BOSS II
Lunchrätter
Kall inkokt lax med sauce verts syltade grönsaker och
kokt färskpotatis 280:-
Hemrimmad norsk lax med dillstuvad potatis och sommarsallad
med parmesan 290:-
Wallenbergare med potatispuré, ärtor,
rårörda lingon och skirat smör 280:-
Ceasarsallad med kyckling, bacon, brödkrutonger och
parmesanost (vegetariskt alt.) 270:-
Sommarsallad serveras till alla rätter
Förrätter
Farfars currysill, örtgravad strömming och Dagmars
inlagda sill, lagrad ost, Solmarka
skärgårdsknäcke och smör. Serveras med
kokt färskpotatis 160:-
Färsk sparris med Kalixlöjrom, gräslöks
crème fraîche och späda mangoldskott,
serveras med senapsdressing 185:-
Varmrätter
Halstrad Mälargös med rödvinssås, vitvins
bräserad fänkål, sugersnaps samt kokt
rattepotatis med dill 320:-
Kronhjortsfilé med Genevergräddsås,
äppeltärningar, lättsockrade tranbär.
Serveras med säsongens grönsaker och rostad
mandelpotatis 365:-
Norsk fjordlaxtimbal med kräftsås smaksatt med
ingefära och Sauternes vin. Serveras med
julienngrönsaker, kräftstjärtar samt kokt
färsk potatis 185:-
Desserter
Vaniljpannacotta med apelsin och jordgubbssås smaksatt
med granatäpple 140:-
Hemgjord vaniljglass med färska jordgubbar 125:-
Chokladtryffel 35:-
Ostbricka som innehåller följande:
Samtliga priser är exklusive moms
Vi har även exklusiva festmenyer som tillreds av kock
ombord.
Vid förfrågan begär våran kockmeny.
|